uppbokade veckor har en tendens att gå fort

img_1211

Man ska inte gå hela veckorna och längta efter helgen men just denna helg längtar jag lite extra efter, jag behöver all tid som det går för att komma ikapp med plugget till nästa vecka. Tiden har varit nästintill obefintlig och jag har nog aldrig varit så trött som jag varit under den här veckan. Det blir intensivt när man har unghäst varje dag plus de vanliga lektionerna men det är ändå otroligt roligt och tiden går fort när man väl är igång.

Detta har varit vår första vecka tillsammans med unghästarna och Alice som blivit den jag kommer att ha hand om har verkligen fångat mitt hjärta. Jag har en liten kärlek till det här milda, mjuka och känslig temperamentet. Vi har longerat, löshoppat, tränsat och idag på morgonen har vi haft schabrak och täckesgjord på under longeringen. Det finns en viss tveksamhet till en del saker som vi får jobba vidare på men hon är absolut inte svårövertalad. Nästa vecka är planen att sadeln ska på.

Tudelu fick hoppa i onsdags då vi hade långlunch mellan unghäst och eftermiddagens föreläsning. Några språng i kroppen och vi känner att vi börjar komma i form igen. En inomhus-terrängträning är inbokad nästa helg!

Mina fredagsplaner är följande:
– Skriva klart och skicka in unghästloggen för veckan.
– Skriva klart redovisningen inför måndag.
– Skriva och skicka in foderlabb.
– Skriva klart analys på ett referat.
– Lunchfodra + fixa klart stallet
– Rida ut Tudi runt Flyinge
– Skicka in Före/efter uppgift på unghäst.
– Plugga till tentan på måndag om tiden finns över?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s