Torsdag

Jag har lyckats byta bort min stalltjänst två mornar i rad vilket innebar att jag egentligen skulle passa på att ta en sovmorgon denna morgon men jag var ute i stallet vid 8.15 för att rida ut tillsammans med Bella och Coralee runt terrängbanan. Sedan hade jag stalltjänst över lunchen och sedan unghäst på eftermiddagen.

Unghästblocket går i en rasande fart. Det är mycket med lektioner varje dag och det är kanske roligare att ha ridblock men jag tycker ändå att det är himla intressant att se hur fort det går att komma framåt och hur mycket som kan sjunka in med en vila två dagar över helgen. Alice sköter sig över förväntan bra och löshoppningen gick betydligt bättre igår än förra veckan. Även dressyrstammade hästar behöver lära sig att taxera och avståndsbedömma med hjälp av hinder. Idag hade vi sadel för första gången, dock ej fastspänd, men det gick också utan problem.

Imorgon flyttades unghästtiden till klockan 8.00 istället för vid lunchtid så det innebär att jag rider Tudi efter det. Vi har även egen studietid både idag och imorgon så vi har lite att jobba på inom hästen och miljön som vi ska ha tenta på om två veckor. Tänkte alltså spendera kvällen med det. Man får helt enkelt bara att ta tag i sakerna för att undvika att skjuta allt framför sig. En uppgift till unghäst ska jag skriva till helgen och sedan har jag en loggbok att skriva och lämna in imorgon. Sedan blir det lite helgkänsla för mig.

Skåne bjuder på fantastiskt väder. Nu är våren tillbaka och idag åkte innetäcket av och Tudi står numer med endast ett täcke. Nu är klockan 16.44 och det är fortfarande ganska ljust ute. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s