Roligare än såhär blir det inte

Som jag saknat terrängen inser jag efter en terrängträning inomhus på Flyinge. Vi hoppade inget komplicerat men ändå ett par hinder som var betydligt svårare än den nivå jag kommer att rida när det är dags att starta på riktigt. Detta var Tudis första terrängträning och min första på storhäst.

Min magkänsla säger mig att Tudi kommer bli en klippa ute i terrängen. Hon är modig men vettig på samma gång. Jag har ju själv ridit terräng på Krypton som var övermodig samtidigt som han inte var speciellt klok, han ville gärna att det skulle gå fort och letade hinder men hade inte riktigt tid att se sig för. Jag tror att med lite träning kommer Tudi att hoppa alla typer utav hinder och bli tryggare med att våga egna beslut. Men hon tyckte att det var precis lika roligt som jag tyckte, jag behöver lugna ner mig en aning för både hon och jag blir lite ivriga och jag har en tendens att rida iväg mot hindren, oavsett höjd och häst. Men det tar vi med oss och red från Flyinge med ett stort leende och med massa ny energi att träna vidare.

Tanken blir att ta terrängkortet för storhäst antingen här i vår eller direkt när jag kommer hem så hinner jag nog ut och tävla i sommar om allt går som det ska! Vore verkligen jätteroligt att få göra det här igen och med Tudi känner jag mig väldigt trygg.

img_1368

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s