Måndag

Utsikt från galoppbanan i höstas. 

Redan fem veckor av det nya året har passerat och det innebär att min lista över terminens veckor minskar sakta med säkert. Tänk att jag har bott här i skåne mer än halva tiden nu och att det ”snart” är dags att åka hem igen. Men först väntar en härlig vår i skåne och jag kan nog inte föreställa mig något bättre än det.

Denna vecka blir precis lagom med inte speciellt många lektioner. Imorgon har vi ridlära och på onsdag en obligatorisk föreläsning på eftermiddagen. På fredag har vi en djurskyddsövning. Unghäst-lektioner varje dag den här veckan och förhoppningsvis har vi fått på en sadel på hästarna innan veckan är över. En Tenta är inplanerad redan nästa måndag som jag behöver ta tag i helt enkelt. Skjutit lite för mycket på att börja med den men det ska nog ordna upp sig med lite självdisciplin. Jag är väldigt bra på att tänka att jag gör det senare och tillslut finns inget senare att skjuta upp det till.

Tudelu ska ridas som vanligt under veckan. Så mycket uteritter som det tillåts. Det börjar ljusna nu om kvällarna men det är fortfarande svart ute de dagar vi kommer hem sent från skolan. Inom några veckor gissar jag på att ljuset kommer ställa till mindre problem och terrängbanan kommer kunna besökas oftare. Men som sagt, jag längtar efter våren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s