Onsdagshoppning

Banbyggnation vid 08.15 i Lilla ridhuset.

img_1471
Alice tar sig ann tre hinder i rad för första gången. 

Min morgon började väldigt lugnt idag med lite sovmorgon eftersom jag inte hade varken utsläpp hemma i vårt egna stall eller stalltjänst. Sov så länge som det bara gick och klockan 08.00 åkte vi till skolan för att börja bygga fram till dagens unghästlektion som varje onsdag består utav löshoppning.

Alice som är dressyrstammad har kanske inte den naturliga hinderkänslan men efter dessa få gånger som hon har varit med så tycker jag helt klart att det tar sig. Hon springer med spetsade öron och tar sig an utmaningarna på ett väldigt trevligt sätt. Idag fick hon gå vidare och hoppa tre hinder i rad med en oxer som avslut. Hon kanske inte är den som är mest uppmärksamma hästen i gruppen men hon rättar sig ändå till gången därpå.

Denna dag fortsätter med en obligatorisk lektion om Svenska Ridsportsförbund och Skånes ridsportsförbund innan det är dags att rida Tudi i eftermiddag. En inlämning att skicka in till ikväll och sen är jag nöjd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s