Fredagstankar

22
Det fanns ingen mule som kunde trösta så bra som hennes, älskade Carpathia♥

För att gå över på något helt annat än det som händer på hästfronten denna fredag så är min tanke numer att skriva ett inlägg här om dagen från och med det här månadsskiftet som nyss var. Det fanns ju en tid där man skrev tre eller fyra stycken inlägg om dagen och hade en helt annan läsarskara. Den tiden har jag delvis lagt bakom mig men nu vill jag skriva eftersom det kommer att vara himla roligt att se tillbaka på detta intensiva halvår som jag har framför mig här i Skåne innan jag flyttar hem igen. Det är tentor, examinationer, praktiska övningar och en hel del roliga hästfyllda dagar som väntar.

Till saken hör istället att jag skulle vilja veta vad ni vill läsa om och jag hoppas att den lilla skara som faktiskt läser kan ta sig tid att svara. Har ni frågor som jag skulle kunna svara på eller finns det annat som är intressant att läsa? Jag behöver alla tips som jag kan få!

3 reaktioner till “Fredagstankar

  1. Mycket tankar och reflektioner över dagliga saker du stöter på. Mer om utbildningen. Gärna mycket bilder, både mobil och kamerabilder

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s