Vintern är tillbaka i skåne


Man kan ju låtsas att jag har haft en produktiv lördag?
Sovmorgon och en tur till Malmö för att gå igenom hästaffärernas utbud med start på Börjes och vidare på My one, Horze och Hööks. På Börjes köpte jag och Bella en tömkörningsgjord och tömmar till den, så nu ska hästarna jobbas från marken och jag ska försöka att lära mig hur man håller reda på både häst och tömmar samtidigt. Vi har pratat länge om att det vore bra att ha en gjord att dela på och att det är ett väldigt bra komplement till ridningen att jobba hästarna från marken.

Tudelu fick inviga gjorden redan idag med skrittjobb i ridhuset med Bella samtidigt som jag red hennes häst Coralee. Tudi skötte sig super på tömmen, när vi hade henne på töm i skolan var både hon och jag osäkra på placering och det var många frågetecken oss emellan. Nu förstod hon bättre och med lite mer regelbunden träning så kommer vi nog kunna ta igenom några utav våra problem utan att jag behöver sitta på. Jag kände mig för lite på Coralee och imorgon ska vi ta några språng ihop!

Pluggandet ska jag dyka ner i nu. Min plan är att skriva klart första frågan på en pedagogikuppgift som ska in på måndag och så tar jag den andra frågan imorgon och avslutar allt på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s