Veckans sista dag

Denna söndag har bjudit på fantastiskt väder. Ännu en sovmorgon för min del och en mindre effektiv dag som nu innebär att det blir att fokusera på plugget in i det sista innan det vankas Tenta imorgon. Snön ligger vackert över Flyinge och det är några få minusgrader. Det gör att hagarna håller sig finare och torrare än vad de gör i vanliga fall.

Efter lunch så byggde vi fram en bana i ridhuset och jag fick hoppa Bellas häst Coralee för första gången. Hon bokstavligen sköt mig ur sadeln men det var riktigt roligt och en helt annan typ att rida. Nästan som en cykel med 21 växlar, det var svårt att hitta lagom och min lite lätt hysteriska sida fick backa av och våga vänta på hindren samtidigt som jag absolut inte fick glömma benen genom svängarna. En roligare söndag blev det med andra ord.

Nu dyker jag ner i en pedagogik uppgift som jag ska vara klar med ikväll, punkt. Sedan ska jag kika på tentan till imorgon och se om någonting mer kan tänkas gå in i huvudet på mig eller om jag helt enkelt får acceptera att det inte blir något godkänt resultat denna gång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s