Vecka 6

8
Förra våren med Adde på Västerås Ridsällskap

Ny vecka redan och en ganska bra sådan skulle jag vilja påstå. Vi har en enda föreläsning den här veckan och den är obligatorisk, en föreläsning om travsport. Resten av veckan är praktisk och sedan finns det avsedd tid för en artikelövning men mer än så är det inte. Detta innebär att det blir mycket tid att ta tag i allt annat som ska göras under veckan så att man får en chans att hinna ikapp. Det känns som att veckorna rusar iväg och det är väl antagligen för att det alltid är någonting som ska göras. Det är mycket tider att passa, sena kvällar och tidiga mornar, men det är som sagt fruktansvärt roligt.

Veckans Att göra lista:

– Tenta i Hästens miljö
Avklarad och läggs bakom mig tills resultatet kommer.

– Pedagogik uppgift
Grupper och grupprocesser. Inlämning idag! Behöver läsa igenom den och se om det finns saker att rätta, ändra eller utveckla.

– Unghästinlämning
Varje vecka för vi loggbok för hur det går under passen vi har tillsammans med unghästarna och den här veckan ska jag se till att den blir skriven varje kväll för att slippa försöka att komma ihåg vad vi gjorde varje dag. Inlämning på fredag. Sedan har vi även en inlämninguppgift om sadeltämjning som ska in på onsdag.

 – Djurskyddsinspektion
Vi ska göra en egen djurskyddsinspektion av valfritt stall som vi sedan ska göra en mindre inlämning av i grupp innan veckans slut. Redovisning av det vi kommer fram till sker under kommande vecka.

– Pedagogik PM
Vi ska göra ett PM för hur vår kommande lektion ska gå till. Alla i klassen har blivit tilldelad ett ämne och en målgrupp och under v.8 kommer vi att ha övning hela veckan där vi både får hålla vår egen lektion samt spela med i de andra målgrupperna. Vi ska även hålla en del utav en ridlektion.

– Tävling!
Tudi skulle egentligen hoppa en 100cm klass på flyinge på tisdag men med lite ändrade planer så kommer jag att få låna Bellas häst Coralee och starta en klass på! Hur det går blir en annan femma.

– Artikelövning
Vi ska skriva en populärvetenskaplig text.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s