häst, häst och ännu mera häst

Eftermiddagar och kvällar på läktaren är aldrig fel.

Unghästlektionen idag var lika rolig som den varit under den senaste tiden. Idag hängde vi på hästarna med en fot i stigbygeln och några av hästarna tog ett par stapplande steg med oss hängande på. Det är så roligt att vi alla får vara med och se flera hästar samtidigt som vi har våra egna, vi har flera olika personligheter hos hästarna och det är intressant att se hur olika de kan reagera. Alice gick med två inspänningar idag och det helt utan problem.

Efter en snabb tur hem så åkte vi tillbaka till Flyinge för att hjälpa Nette som bor med oss  på Gustafslund. Hon skulle tävla med sin nya häst och red felfritt! Sedan satt vi bänkade på läktaren under större delen av kvällen och kikade på fina hästar. Vill bara få på mig vita ridbyxor och komma igång med tävlandet även om utesäsongen lockar mest av allt.

Ny dag imorgon. Unghäst på morgonen och sedan ska vi antagligen titta på ridgruppen på eftermiddagen samtidigt som vi försöker att minska på ”att göra listan” som jag la ut tidigare. Det finns att göra, det gäller bara att börja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s