Längtar efter utesäsongen

7295011_small
Tudelu i Avesta i somras. 

Första starten för iår blev som sagt inställd i veckan men det är många kvällstävlingar som kommer att hållas i Flyinge denna vår och min plan är att Tudi och jag ska kunna vara med på ett par utav dessa. Det är ganska svårt att planera ett tävlingsår här när jag varken har bil, släp eller tränare på plats att rida för. Det blir en procedur att få saker att gå ihop och speciellt när det är ganska mycket som ska göras med skolan och där runt omkring. Vi kommer fortsätta att försöka få hit Piia att träna för och när det blir ljusare om kvällarna kommer det även att gå att rida till Flyinge och träna.

Min förhoppning med denna termin som är kvar i skåne är att vi ska kunna rida ett par stycken 110cm klasser på ett bra sätt. Att jag ska bli lite tryggare på höjden framför allt. Det är mycket ridning som krävs av mig för att det ska bli bra, ett bättre flyt, bättre tempo och rytm, och kanske främst behöver dressyren bli bättre. Nyckeln är övergångar, övergångar och åter övergångar. 

Min plan när jag kommer hem senare i vår är att vi ska ta fälttävlanskortet och komma ut på terrängen! Det vore så roligt att starta lite fälttävlan eller åtminstone börja träna. Vad som händer i höst sen det får vi se, vi tar en sak i taget och ser hur det går. Det blir dock skönt att vara hemma och kunna åka iväg och tävla mer än vad jag kan göra här hur underbart det än är i Skåne hade det underlättat en hel del om jag hade transport och bil.

En reaktion till “Längtar efter utesäsongen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s