Lördag

Får man fortfarande inleda ett inlägg med ”Äntligen helg!”?
För isåfall så njuter jag av att det äntligen är helg igen, med betoning på äntligen. Den här veckan har bestått av sönderfrusna fötter, för mycket komplicerade texter att läsa, en tenta som jag mer eller mindre vill förtränga och väldigt mycket häst. De två senaste dagarna blev det lite mycket att göra.

I torsdags tränade vi häst vid hand på unghästlektionen, något jag inte alls är speciellt duktig på men det får jag helt enkelt ta tag i. På fredagen löshoppade vi alla hästar och de skötte sig väldigt bra. Vi har en unghäst som hoppar så himla bra så att det är nästan henne man längtar efter att se varje gång det är dags för löshoppningen. Alice hoppar ekonomiskt och är väl inte speciellt brydd över om hon slår i bommarna eller river. Men hon gör det okomplicerat.

Klockan är 11.18 och jag har i princip inte gjort någonting idag. Nu ska jag se till att ta tag i de sista sakerna på min lista och se om man kan få det lite lugnare under nästa vecka. Sedan tänka ut lite inlägg att bjuda på här så att jag kan ha inlägg på lager när det blir dagar som blir lite för stressiga.

18449743_10209486060891681_1091130580643770298_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s