Söndag

img_1706

Det är snart dags att kicka igång en ny vecka. Söndagen har gått alldeles för fort med stallpyssel, en aningens plugg och lite löshopping och jag gissar på att den kommande veckan kommer att gå ännu fortare. Dagens lista blev inte speciellt mycket kortare som jag hade tänkt. En uppgift inlämnad och en text är skriven vars inlämningstid går ut imorgon, den behöver bara läsas igenom och ändras lite. Det är bara att beta av sakerna en efter en men jag önskar att jag skulle vara lite bättre på att ta tag i allt istället för att skjuta på det till sista minuten – bara för att jag kan. 

Stalltjänstvecka står på ingång och min klocka står redo för morgonfodring på Flyinge klockan 06.30 imorgon. Efter det ska jag skriva klart min artikel och skicka in den. Sedan ska jag påbörja en uppgift som ska in kommande vecka, bara för att ligga lite bättre i fas. Under eftermiddagen ska vi jobba med våra unghästar vilket jag ser fram emot. På fredag har vi examen i longering och under veckan fortsätter vi att jobba med hästarna och förhoppningsvis kommer vi nog snart upp på ryggen på dom. Längtar verkligen så jag spricker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s