Måndag

Jag och Tudelu var ungefär lika peppade idag när vi var i ridhuset. Jag var så trött att ögonen gick i kors och hon undrade nog varför jag inte red bättre. Hon var faktiskt betydligt gladare innan bilden togs men sen såg hon ut sådär i samma sekund som kameran kom fram.

Vecka 7 alltså, vi får se vad veckan bjuder på. Unghästlektionen idag var väldigt händelserik. Vi tömkörde våra hästar och det var minst sagt spännande när linan skulle hamna ner mot hasen. Men så roligt det var när de insåg att det inte blev värre än sådär. Jag gissar på att morgondagens lektion kommer vara lite mer givande men det var riktigt roligt att få lite kontakt med munnen och börja inverka lite mer. Alice var väldigt trött efter lektionen att vi valde att inte hänga något på henne. Det var nog jobbigt det vi tränade på ändå.

22.22 och sista uppgiften inlämnad! Känns så skönt att ha lämnat in den samt en annan uppgift idag. Imorgon är det redovisning och sedan lugnar veckan ner sig något. Ett bio besök är bokat och sedan fyller några från klassen år till helgen. Det blir helt enkelt en bra vecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s