Godkänd longeringsexamen, fibernät och regn på tvären


När jag vaknade imorse var marken helt vit. Snön låg som ett täcke över gården samtidigt som plusgraderna gjorde allt vad de kunde för att göra marken bar igen. Morgonstalltjänst och direkt efter det var det longeringsexamen i unghäst för oss i grupp A. Alice var på strålande humör och gick lite fortare än vanligt men var väldigt fin. Tog lite tid för henne att slappna av och söka sig till inspänningen men sedan blev det väldigt bra. Hon har verkligen ett hjärta av guld och jag är verkligen glad över att hon blev min häst det här blocket. Godkända blev vi i vilket fall!

Lunchstalltjänst direkt efter med hagbyten, fordring och annat smått och gott. Sedan hem för att rida ut tillsammans med Bella. På vägen mot flyinge håller de på att gräva för fibernät och där blev vi stående ett tag när hästarna inte alls var intresserade av att gå förbi. Tudis hjärta såg man slå genom bringan när jag hoppade av för att leda henne den biten. Efter några om och men tog vi oss förbi och red ett varv runt terrängbanan. Pigga och glada hästar njöt av att få komma ut och vid den här tiden var marken helt utan snö. På vägen hem kom regnet som på beställning, i sidled och allt på samma gång. Blöta ända in på kroppen tog vi oss hem och nu står Tudi och torkar med ett fleecetäcke på sig.

Kvällsunderhållningen är följande: Skriva en unghästuppgift, lämna in loggboken för denna vecka, göra det sista hos Tudi innan kvällen och försöka att plugga lite Hästens miljö och förbereda mig för omtenta.
img_1840
Emma och Kenya på examen idag. Ljuset i bilden gjorde att jag var tvungen att bjuda på denna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s