Måndag v.8


Årets kanske mest intensiva vecka verkar det bli. Idag och imorgon ska jag rida för några i klassen som håller sina lektioner. Idag red jag en gymnasiehäst som heter Don Chamero och imorgon ska jag rida en till från gymnasiet som heter Natty Light som stod inne i vårt stall tidigare men som nu har flyttat ut på lösdriften. Det blir spännande att prova!

Morgon började dock ute i stallet där vi mockade och gjorde vatten till alla hästar för att få lite mer tid på kvällen nu även om vi dock var rätt trötta efter en lång dag ändå. Vi var hem på lunchen och åt och sedan tillbaka och hade ridteori innan vi gick till unghästarna och hade lektion. Idag är alla hästar uppsuttna på och vi travade 2-3steg också på alla utom en. Nu spinner vi vidare på det här! Himla roligt varje gång trots att ögonen i stort sätt gick i kors sista kvarten. 17.30 var vi klara med unghästarna och begav oss hem för att äta middag och sedan rida. Endast Tudi orkade jag med idag och vi var ändå inte klara före 20.30. Imorgon är förhoppning att orka rida två hästar!

Vi har hand om Nettes hästar denna vecka och igår red jag en sväng på hennes Geze som syns på bilden till höger här ovan. Det blir en rolig men intensiv vecka som sagt. På onsdag och torsdag ska jag hålla lektion och jag är inte alls speciellt duktig på att instruera så jag hoppas på att det mesta ska falla sig naturligt, det är tur att det endast är övning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s