Mitt i veckan

20.55 och varenda muskel i kroppen skriker efter sömn. Jag inväntar för tillfället kvällsfodringen som jag har i stallet nu ikväll och efter det tänker jag gå och lägga mig direkt. Behöver varje minut som finns över just nu.

Dagarna rullar på, sakta men säkert. Imorse släppte jag ut hästar vid 07.00 tiden och sedan dess har det vari fullt ös. Vi löshoppade våra unghästar på förmiddagen och Alice skötte sig riktigt bra. Det är roligt att se att hon börjar förstå och ta för sig mer. Hon vill göra rätt och försöker att rätta till det som inte blir helt rätt. Vid lunch var jag ut i stallet en snabbis och sedan åt jag själv lunch innan jag åkte tillbaka till Flyinge vid 12.45 tiden för att hålla teori-lektion i stallet. Vi fick tips inför examen och det ska jag försöka ta till mig nu så kommer det att bli bättre till nästa gång. Imorgon ska vi hålla ridlektion för några från klassen. Avslutade dagen på flyinge med att hjälpa till på stalltjänsten innan jag åkte hem och gjorde mig klar för att pyssla i stallet.

Tudi gick ett pass i paddocken. Det blev väldigt bra tillslut. Hon blir lite ivrig iväg från mig i avbrotten men där måste jag bara vara konsekvent nog att be henne att vänta på mig och mina signaler. Forsatte därefter med ett pass på Nikke. Så himla fin men stor häst! Det är som att ta sig upp i en klätterställning och sadla ett hus. Men riktigt fin och mjuk att rida. Känslig och alert. Gillar hon väldigt mycket!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s