Fredagslugnet är här


Morgonen började bättre än bra. Endast en unghästlektion efter den här veckan där vi haft fullt ös från morgon till kväll med praktiska lektioner där vi tränade på att hålla både teori och ridlektioner samt att vi hade unghästlektionerna.

Alla våra unghästar travade lösa längs med spåret idag. Det är fortfarande en tveksam bjudning men fin till handen och för att vara tredje gången vi rider är det inte alls så dumt. Vi kan styra och leda ut i hörnen och idag kunde vi vända snett igenom helt okej och rida i andra varvet för första gången. En veckas träning till och det här kommer att sitta. Tyvärr har vi inga lektioner nästa vecka i och med att det är bruksprov och alla ridhus är bokade. Jag börjar till och med få in känslan med att tömköra eftersom jag tömkör Alice varje gång innan jag rider istället för att longera henne.

Efter lunch så fick jag hjälp av Agnes att klippa Tudi. Hon har haft björnpäls alldeles för länge men jag har inte haft tid eller ork att ta tag i det. Agnes är snabb med maskinen och det blir snyggare än när jag försöker. Tudi blev jättefin och jag tror hon tyckte att det var väldigt skönt att bli av med all päls. Vi skrittade ut en sväng efteråt och då ville hon mest av allt galoppera kändes det som.

Nu laddar jag om för stalltjänst imorgon. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s