Söndag


Jag skojar inte när jag säger att jag har tvättat sex maskiner idag. Jag visste inte ens att jag ägde så mycket kläder. Men jag har inte haft tid eller ork att tvätta på ett tag och det var dags eftersom jag inte hade några kläder att sätta på mig imorgon. Så min dag har i bestått av att passa tider i tvättstugan mellan pluggandet. Jag har bestämt mig för att på riktigt ta tag i tentan som jag inte klarade sist. Men samtidigt har vi en uppgift som ska in på fredag som kommer kräva lite energi, samt en unghästuppgift.

Kommande vecka blir spännande eftersom det är bruksprov! Kommer försöka sitta bänkad på läktaren så mycket som möjligt men har som sagt plugg att ta tag i också. Inte många lektioner är planerade och till helgen åker jag hem! Sittning på Strömsholm på lördag och tillbaka hit igen på söndag.

Kvällen spenderade jag i ridhuset med lite hoppning. Tudi var på strålande humör och hoppade riktigt bra. Vi har inte hunnit hoppa speciellt mycket efter vintern men nu ska vi igång med hoppningen igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s