Bruksprov, plugg och bokad tågresa

Idag har vi suttit bänkade i stora ridhuset på vår helt lediga dag. Uppsutten hoppning för de äldre hingstarna på förmiddagen och under eftermiddagen var det löshoppning för de yngre hingstarna. Jag passade på att göra lite nytta samtidigt så en inlämning är klar till unghäst och några frågor är besvarade. Det finns givetvis en hel del kvar men jag bockar av listan sakta men säkert.

Det är så roligt att vara med där det händer. Jag och Agnes som har unghästblocket just nu fick sitta med hörsnäckor under eftermiddagen där vi kunde höra vår lärare leda  löshoppningen. Det blev en helt ny upplevelse att höra hur de tänker och vilka direktiv som ges till Unghästprogrammet som stod på banan och höll i löshoppningen. Det är sådant man är helt omedveten om när man endast sitter som publik. Det var verkligen så olika från häst till häst hur de skulle tänka för att visa hingsten från sin bästa sida.

Jag har förövrigt bokat tåg hem så imorgon redan åker jag hem till Kolbäck igen och blir kvar där över helgen och tar ett nattåg tillbaka till på måndag igen. Men innan dess ska jag hinna med att se lite gångarter imorgon. Jätteskönt att komma hem några dagar! Skåne har bytt skepnad och det är täckt av snö. Inte alls speciellt roligt med tanke på att skåne inte verkar vara rustat för snö och befolkningen stänger in sig inomhus, här går inte ens hästarna ut i snö och minusgrader?

img_2287

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s