Det är rätt bra ändå

Härliga dagar hemma, så välbehövligt att komma hem och ta det lugnt några dagar. Hade dock en förhoppning om att jag skulle ha hunnit plugga betydligt mer men så blev det inte denna gång. Fredagen spenderade jag i stallet och avslutade med att umgås tillsammans med Ella en sväng på kvällen. Lördagen var jag också i stallet innan jag åkte hem och gjorde mig klar för sittning. Hippologerna höll i sin första sittning och många från min klass hade åkt från Flyinge till strömsholm för att umgås med övriga kårer inom SLU. Väldigt trevlig kväll med god mat! Denna dag hann jag med att kika på träning innan jag åkte till Ella för att få prova hennes häst. Det har jag skjutit på i för många år och nu fanns inga ursäkter.

Tåget går 21.49 och 07.50 kommer jag kliva av i Flyinge och sätta mig i Aulan för att gå på lektionen. Om jag kommer att vara trött, jag vågar inte ens föreställa mig. Men så är det, det har varit mycket trevligt hemma och det är väl det som räknas. Nästa sväng hem blir redan i slutet av denna månad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s