Examen i unghäst

DSC_0256
Tänk att vi bara har en vecka kvar tillsammans med våra fina unghästar? Jag börjar bli lite sentimental. Nu mot slutet har tiden gått alldeles för fort och redan i torsdag gjorde vi vår examen i ridning då hästarna fungerar så bra att rida, egentligen skulle vi ha examen sista dagen på blocket, alltså nästa fredag men det gick smidigt att ha examen redan nu.

Alice sköter sig som guld och jag blir så glad av att vara tillsammans med henne och se hur hon tar sig för varje gång jag kommer upp på ryggen. Det är som att poletten trillat ner och hon tycker att det är lika roligt som jag tycker. Trots att hon nästintill alltid ser arg ut så finns det ändå en viss glädje i det vi gör. Unghästblocket har nog varit det mest givande blocket för mycket sätts på prov, vi har fått använda vårt tålamod, tajmning och magkänslan när vi har umgåtts med hästarna. Lärt oss att läsa och förutspå deras reaktioner. Och vilka lärare vi har, unghästblocket är mycket mer än att följa boken, det är att diskutera och reflektera, tänka och förstå. Det har vi fått så bra guidning med utav våra lärare!

En vecka kvar alltså. Jag ska njuta till tusen! Löshoppningsexamen och examen i Häst vid hand är kvar sedan ska vi rida de övriga dagarna. Det blir en rolig vecka trots en otroligt jobbig tenta som väntar på tisdag..

DSC_0207

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s