Sista examen i unghäst är gjord

img_2699

SuperAlice har blivit hennes nya smeknamn och det passar henne väldigt bra eftersom hon genom hela kursen har briljerat och varit fantastiskt fin.

Idag var det löshoppningsexamen och efter det var det examen i häst vid hand. Det innebär att alla examinationer i unghäst är gjorda och gruppen är redo att gå vidare in i nästa block. Under dessa veckor har vi gått från att jobba med den dagliga hanteringen till att ha redbara unghästar. Alice lägger volter i skritt, trav och galopp och kan göra halt. Galoppfattningarna är helt okej och kanske viktigast av allt, hon tycker att det är roligt att vara ridhäst. Kommer sakna henne väldigt mycket, hon har gjort unghästblocket både roligt och givande för min egen utveckling. Jag har fått träna på att ta egna beslut och känna in hästarna. Jag har fått tömköra i all oändlighet och det har gått bättre för varje gång.

Två dagar kvar på vecka 11. Men ridningen är slut för våra hästar eftersom kursen är slut. Lite diskussioner kvar att göra och nästa vecka blir det körning för hela slanten. Roligt nu när våren kommer att börja titta fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s