Ledig helg

img_2709

Det blev en längre tid än tänkt som jag blev frånvarande här men nu är jag tillbaka med hopp om att hålla igång som vanligt igen.

Jag spenderade min helg i Skövde på bruksprovet för ponny. Jag tog tåget efter lektionen på fredagen och var framme på kvällen där jag mötte upp Johanna som har ägt flera av ponnyerna som jag red tidigare. Vi fick bo hon samma person som har ridit in Gabina och flera av Johannas andra hästar vilket var väldigt trevligt. Det blev två kalla dagar på grevagårdens läktare men det var roligt att komma bort och göra någonting annat. Se fina ponnyer och framtidslöften. Tre ridponnyer godkändes under söndagen, två tre-åringar och en fyraåring.

Imorse kom jag tillbaka till Flyinge och idag vid lunch så fick Tudi nya skor. I eftermiddag väntar första lektionen i det nya blocket – Körning. Jag kommer helt klart att sakna unghästblocket och framförallt fina Alice som har åkt hem nu efter att ha varit en guldklimp under hela blocket. Tänk att ha en så fin häst med framtiden för sig?


Tudelu fick hoppa lite förra veckan och gjorde det toppenbra med två linjer på relaterat avstånd, ett med fyra tillbaka direkt till ett på fem galoppsprång lite framåt. Vi väntar för fullt på att få hit hopptränare så att vi kan träna eller att det ska bli så pass bra underlag att vi kan rida ner till flyinge och träna där. Just nu är det inte speciellt roligt att rida dit eftersom vi får rid i mörkret på vägen hem. Men snart så!

En vecka och lite till kvar innan jag tar lite påsklov och åker hem för lite mer än en helg. Tills dess tränar vi på. Vi ska ha examination i teorilektion så det ska jag ta tag i imorgon och se så att det blir gjort. Har två saker i unghäst att bli klar med och skicka in. Det påbörjar jag ikväll. Sedan är det nog inget mer än så!

img_2729-1

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s