Tisdag


Våren har anlänt till Skåne och med största förhoppning om att få stanna den här gången. Vi vaknade upp till en snötäckt stallplan men med plusgrader och en strålande sol. Medan solen värmde så smälte snön sakta bort och vädret har sedan förmiddagen varit helt underbart. Tyvärr tillbringades dagens lektion inomhus med en lektion som hästens sjukdomar då vi går in i sjukdomsblocket nu. Vi har lärt oss massa viktigt om mugg, tidsenligt nog nu när hagarna kommer att bestå av lera till stor del. Direkt efter lektionen stannade jag och Agnes kvar och skurade rent våra unghästboxar. Hem för att hinna få i sig lite lunch, för att sedan snabbt göra klart stallet hemma och åka tillbaka till flyinge för att kika på ridgruppen som hade hoppning idag. Det är verkligen häst, häst och åter häst från morgon till kväll här.

Jag sitter med näsan i böckerna just nu när klockan precis ska bli 19.00. Det känns verkligen som att pluggandet aldrig tar slut. Nu skriver jag lektions PM men insåg att jag inte har någon kurslitteratur som jag givetvis måste använda till uppgiften. Förhoppningsvis går det att lösa imorgon om jag hittar någon som kan släppa in mig i biblioteket. I två timmar till tänkte jag försöka att sitta med detta så att jag har mindre att tänk på till imorgon.

img_0893

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s