Onsdag

Vi passade på att hoppa idag innan hindren skulle byggas bort till imorgon. Tudi var riktigt fin idag. Det är fortfarande mycket att träna på och kanske främst att komma ut och rida ordentliga vägar verkar vara svårast för oss. Jag blir lite för ivrig och hon gissar gärna vägen och vänder innan vi har hunnit landa. Men det som är roligast är att jag tycker att jag börjat få lite mer lydnad, det bli lättare och lättare att ta tillbaka henne på linjerna och jag kan sitta emot mer med kroppen istället för att bli alldeles för plockande med min hand.

Jag har skickat in min pedagogikuppgift med ett hopp om att den ska vara tillräcklig. Har dock svårt att se det men det var sluttid ikväll och bättre än såhär kunde jag inte få till. Imorgon tar jag tag i unghästuppgifterna som är kvar och sedan går jag helhjärtat in för att klara ridlära-tentan som är inom några veckor.

Idag har vi haft körning och vi fick direkt sätta oss upp i vagnarna och köra. Regatto fick lotsa runt mig idag och nu de kommande gångerna ska vi få prova några olika hästar för att se vilken som kan passa oss bäst. Sedan kommer vi att ha en egen under resten av blocket innan vi har examen innan sommaren. Det ska bli riktigt roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s