Lördag

Två bilder på Slide från examen i hoppning innan jul. 

Dagens planer: Tudi ska ridas ut ner till flyinge. Om underlaget tillåter tänkte jag rida på galoppbanan, annars rider jag runt terrängbanan. Jag hade utsläpp imorse och stallet är därmed klart, dock ska det möbleras om lite i stallet och både Coralee och Tudi ska byta boxar vilket kan innebära att jag måste tömma Tudis box men det hoppas jag att jag slipper. Jag har lunchfodringen också så fram till lunch tänkte jag plugga ridlära, köra igång en tvätt och sedan äta någonting själv innan jag rider Tudi. Ungefär samma plan har jag inför morgondagen.

Vecka 13: Stalltjänstvecka = morgon och lunch/eftermiddag
Måndag: examen i pedagogik – hålla teorilektion. Körning på eftermiddagen.
Tisdag: Ledig
Onsdag: Körning på förmiddagen. Åker hem för att ha långledigt(!)
Torsdag-måndag: Ledig
Tisdag: Åker tillbaka till flyinge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s