Turn those dreams into reality

Kan ni tänka er att jag för inte allt så länge sedan planerade att lägga hästarna på hyllan? Att lämna ridsporten helt bakom mig och att jag faktiskt inte kände mig det minsta bekymrad över mitt beslut? Det är lustigt hur saker och ting kan förändras.

Idag kan jag inte föreställa mig en vardag utan hästar. Jag kan inte se mig själv någon annanstans än där jag är just nu. Omringad av människor som brinner för samma sak som jag gör, i en miljö där vi ständigt får ifrågasätta våra kunskaper och bygger vidare på vår erfarenhetsbank. Jag vill leva mitt liv såhär, i en pågående process, jag vill aldrig sitta fast och jag vill aldrig stå still. Jag vill vidare och jag vill bli bättre.

Min största mardröm är att jag en dag ska stå där, utan häst och utan mitt intresse, och känna att det spelar ingen roll. Stå där utan allt som varit självklart i så många år och vara likgiltig inför det som väntas. Det skrämmer mig lite för jag vet att det inte är omöjligt. För jag vet att det var precis så som jag kände, för inte allt så längesedan. Tänk att förlora allt det som driver mig, förlora glädjen och kärleken som jag känner till djuren. Förlora passionen och viljan att hela tiden utmana sig själv.

Ibland behöver man ett uppvaknande för att inse vad som är viktigt i livet. Och mitt, det blev den dagen han lämnade mig ensam kvar här på jorden. För aldrig innan hade jag behövt ifrågasätta mitt intresse. Aldrig har jag känt mig så ensam och så förvirrad, så osäker och sviken. Sviken av livet, av att all orättvisa hamnade på oss. Men det är händelser som dessa som ger oss insikter. Och tack vare honom vill jag det här mer än någonsin. 

111
Krypton, allt jag någonsin behövde ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s