Söndag

Strålande väder denna söndag. Tudelu och jag red ner till Flyinge och red på galoppbanan en sväng och sedan runt lite på vägarna. Skönt för henne att få sträcka ut sig på banan efter en vinter där den varit mer eller mindre täckt att vatten eller is. Den är fortfarande lite blöt men det är överkomligt.

Stallet gjorde jag direkt efter utsläpp imorse och sedan har dagen bara rullat på. Blev lite ändrade planer och jag tog Coralee på en tur också. Även hon tyckte det var väldigt roligt. Tror att alla hästar hade lite vårkänslor idag då de både busat under dagen och hittade en utav hästarna liggandes i solen. Tudi bytte till ett tunnare täcke imorse men vi får se hur länge hon får behålla det för det ska bli lite kallare igen i veckan.

Nu ska jag äta någonting och se över pluggandet. Det går trögt på den fronten tyvärr. Men dagens alla måsten är gjorda och det är det viktigaste. Ser fram emot ännu en skolvecka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s