Vi smygstartar utesäsongen

img_2914
Det blev en sista minuten träning för mig och Tudi hos Piia i flyinge. Så roligt att träna igen och speciellt när hästen hoppar som guld. Hon var verkligen så himla fin igår.

Vi fick inleda träningen för vattengrav då gruppen innan hade haft problem med graven. Tudi hoppade den som ingenting och förstod nog inte varför det blev sådan uppståndelse över en vattenpöl. Hon klev i den de sista gångerna och sedan satte vi en bom över den för att den skulle bli lite mer hinderlik. Efter en uppvärmning där hästarna skulle vara aktiva genom hela kroppen var Tudi riktigt fin och när vi väl började hoppa så var hon rak och hoppade riktigt bra. Avslutade med banhoppning efter att vi hade jobbat med lite linjer och det känns att man varit alldeles för mycket i ridhus på sistone. Jag behöver jobba med att länga galoppen och inte mes-rida fram till hindren. Få ut halsen och ha tryck i galoppen genom svängarna så löser hon resten.

Nu blir det lite påskolov för henne medan jag är hemma och sedan ska vi ladda upp för att kunna tävla lite där det går. Det har varit lite snålt med tävlingar och de som varit har hela tiden krockat med annat tyvärr.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s