Fredag

Hemma och semestrar några dagar och därav blir uppdateringen inte som den är tänkt men det tar jag tag i när jag är tillbaka i skåne igen. Jag passar på att sova så mycket som jag hinner, träffa familj och vänner och bara njuta av ledigheten. Sedan blir det tyvärr så att jag även måste ta tag i en del plugg då jag insåg att v har muntlig syntes nästa vecka på torsdag och det innebär att jag endast har onsdag på mig att plugga när jag kommer tillbaka igen.

Tudi blir omhändertagen av Nette medan jag är borta och hon håller mig uppdaterad. Idag har jag lite på ”att göra”-listan och det är bara att ta tag i det och se vad jag hinner med och inte.

7295011_small

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s