Torsdag

Såhär härligt hade vi det i vårsolen igår. Tänk att kvällarna blir allt ljusare och vädret blir allt varmare. Det är helt fantastiskt att rida ut till en värmande sol i ryggen. Jag och Bella red med hästarna runt terrängbanan och galopperade genom vattengravarna. Om hästarna njuter i detta väder, ja helt klart. Utan täcken och jag red med bara en jacka över min piké och jag hade säkerligen kunnat rida enbart i en tröja när solen värmde som den gjorde.

Nu är våren kommen till skåne och det är inte många veckor kvar innan skolan är slut för oss. Jag vill verkligen inte hem. Tror att både jag och Tudi trivs i den här miljön. Två skoldagar kvar och sedan tar vi helg. Bättre vecka hade jag inte kunnat ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s