Allt och inget

Hela lördagen spenderade jag på Flyinge för att ha årets sista stalltjänsthelg, även om det bara blev en dag denna helg eftersom jag hade en dag under föregående helg. Några gånger under terminen har vi stalltjänst på helgerna, då är vi tre stycken och har hand om Körstallet och Aktiv grupphästhållningen.

Det bjöds på vackert väder och hästarna fick gå ut nakna i solen. Stalltjänsten flöt på väldigt bra och vi var klara en stund innan lunch och kunde ta det lugnt innan det var dags för lunchfodring och hagbyten. Eftermiddagen körde vi igång vid 15.00 tiden och innan dess gjorde jag ett försök till att skriva klart en uppgift och det är ungefär det som jag planerar att göra denna söndag också utöver att fixa med Tudi.

Hemma från stalltjänsten vid 17.30 tiden och då gick jag direkt ut i hagen tillsammans med Bella och vi tog tag i mockningen av den efter vintern. Så nu är hagen ren efter några timmars arbete. Direkt efter det var det bara att åka tillbaka till Flyinge och kvällsfodra. Avrundade kvällen med att tvätta bilen och åka till Mcdonalds.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s