Beauty without vanity

Jag trotsade dagens blåst och red i kortärmat ner till Flyinge tillsammans med Bella och hennes Coralee. Hästarna trivs bra ute på Warren Hastings som är en stor ”gräsbana” som ligger i Flyinges skogspark. Det blir en härlig framåtbjudning och det finns utrymme att galoppera på i en större galopp än vad man kan göra på en vanlig bana. Omväxling tycker både vi och hästarna om. Samtidigt är det otroligt vackert med hästkyrkogården i mitten och solen värmer skönt där man är skyddad från vinden. Hela parken är fylld utav vita blommor och vi kan bara konstatera att våren har kommit med stormsteg.

Jag behöver komma igång med lite konditionsarbete med Tudi och nu finns det bättre möjligheter till det i och med att galoppbanan är i bruk sedan ett tag tillbaka. Nu ska jag bara hitta tiden att rida dit och sedan kommer hon att vara redo att kicka igång tävlingssäsongen mer ordentligt när vi kommer hem till Strömsholm igen.

Klockan är 19.05 och det är dags att börja med allt det jag hade tänkt att hinna med idag. Det var tvätt, städning och alldeles för mycket plugg som jag skjutit framför mig. Att man aldrig lär sig att ta tag i saker. Det är en dag imorgon också som jag ska utnyttja till fullo.

img_3574img_3556

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s