torsdag

img_3768
Varken vädret eller utsikten går det att klaga speciellt mycket på när lektionerna på Flyinge går att spendera utomhus. Fina hästar i en inspirerande miljö. Uppgifter har en efter en kunnat bockats av från listan även om det har hunnit fyllas på med ytterligare uppgifter som ska in innan terminen är slut om ynka fyra veckor. Det börjar brinna i knutarna nu när dagarna räknas ner.

Denna torsdag började med utsläpp vid 07.00 hemma i stallet och klockan 08.10 så satt hela klassen vid bänkarna för att skriva terminens sista tenta. Denna gång i genetik och avel. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det har gått vägen med denna tenta. Det skulle underlätta enormt i min redan lite för stressade tillvaro. Det skulle vara så skönt att pricka av ytterligare en sak och kunna slappna av lite mer, kanske våga sig på att njuta den tid som är kvar?

Direkt efter tentan så red jag ut Tudi runt terrängbanan, mest jogging för hennes del eftersom vi hade hårdträning på galoppbanan igår. Så idag var fokuset att jogga ur sig träningsvärken. På eftermiddagen hade vi extra inlags körning. Vi tränade på att köra genom ”maratonhinder” men med koner. Jag och Aramiz höll att koner stående idag men han var lite trött, vilket jag gissar på delvis hänger ihop med värmen men också att han behöver öka på kraftfodret lite så det löser vi från och med nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s