Fredag

Eftermiddagens ridpass på melonbanan tillsammans med min fina körhäst Aramiz gjorde verkligen hela min dag. I slutet satt jag med ett leende och njöt över hur härligt det kan vara att rida. Jag missade förmiddagens körlektion och därför fick jag motionera Aramiz själv och därför passade jag på att trimma dressyr för att göra ett försök att få till de där skänkelvikningarna som har varit så svåra med vagn. Aramiz är svag i kroppen och orkar inte riktigt men han vill väldigt väl med sin stora kropp. Efter en stunds tragglande med att rätta framdelen efter bakdelens spår i galopp så började det kännas som att kroppen kom ihop och bar sig själv och då helt plötsligt så var skänkelvikningarna inte lika svåra längre.

Dagens föreläsning handlade om ledarskap och vi pratade mestadels om hur man skulle tänka och vad för egenskaper som vi uppskattades hos en ledare och hur vi skulle tänka när vi går in i roller där vi ska leda en grupp. Mina ögon gick dock i kors efter all information som skulle matas in i mitt redan fullproppade huvud, ännu snurrar all genetik mellan mina öron.

Tudelu fick en vilodag idag och det gör kanske inget med tanke på hur hon har gått i veckan. I helgen ska vi ta ännu en dag på galoppbanan och sedan ett pass dressyr är tanken. Galoppbanan ska användas flitigt tills dess att vi beger oss hem och inleder en sommar med tävlingar. Nästa veckas tävling blev tyvärr inställd på grund av för få starter vilket innebär att tävlinssäsongen här nere är slut och vi får längta till de starter vi har planerat för i sommar.

Vill förövrigt bara skryt om det fantastiska vädret som skåne kommer bjuda på i veckan! Kanske kan jag försöka att få lite färg också mellan pluggandet? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s