Söndag

img_3874

Planen var att jag och Aramiz skulle rida ut idag men vi fick planera om och istället så snodde jag Agnes körhäst Isur och red ut tillsammans med Emelie i klassen. Idag har solen värmt oss från morgon fram till kväll, jag trodde inte det var sant när jag kom ut till stallet vid utsläpp och önskade att jag hade valt shorts istället för ridbyxor. Isur var också en trevlig häst att rida när jag hade fått upp farten en aning, det tar på krafterna i värmen och han behövde lite tid att komma igång.

Tudelu och jag red ner till galoppbanan trots värmen. Det gäller att ligga i den korta tid vi har kvar. Efter några varv på banan så var både hon och jag trötta och ordentligt varma. Skrittade hem igen och hon fick duscha.

Nu väntas en kort stalltjänstvecka för min grupp. Endast tre dagar med stalltjänst och sedan är vi lediga torsdag och fredag. Tre obligatoriska lektioner också under dessa dagar med redovisningar. Jag passar på att åka hem till Strömsholm och njuta av ledigheten, trots att tiden är knapp här nere. Det har ju faktiskt kommit både kattungar och föl hemma nu och jag kan nog inte vänta så länge som till juni innan jag får gosa med föl. Bella rider Tudi över helgen och ser till att allt flyter på för henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s