20.14

Fina Aramiz innan vi körde idag. Soligt väder som det varit den senaste tiden innebar att vi var ute och körde på Warren Hastings. Trötta hästar i värmen men väldigt fina och duktiga. Hästarna betas nu inför kommande bete och jag känner hur ojämn min bränna kommer att vara innan jag åker hem om mindre än fyra veckor. Pikéer i stallet, i strålande sol när man betar häst är inte att rekommendera om man inte tycker att bonnbränna är charmigt.

Tudelu och jag red också till Warren Hastings nu på eftermiddagen och jobbade med övergångar mellan galopp och skritt. Otroligt svårt att få en ren, fyrtaktig skritt på henne efter att man har galopperat och ännu svårare att få henne att skritta genom kroppen utan att åla sig och bli spänd inför den nya fattningen. Men det är bara att träna vidare på det som är svårt så blir det förhoppningsvis lite lättare tillslut. Avslutade med förvänd galopp runt hastings vilket hon tycker är väldigt jobbigt och gärna vill byta galopp. Svettig efter dagens ridpass fick hon duscha.

Nu är klockan efter 20.00 och jag behöver ta tag i allt och inget. Har en redovisning imorgon som jag inte kan speciellt mycket om. En sjukdomsuppgift som behöver rättas och skickas in ikväll. Egentligen också en uppgift om Skötsel av ett stall, men den kan jag skjuta lite längre på. Sedan var ju även tanken att jag skulle hinna ut och springa en runda innan det är dags att sova men insåg att jag får stryka det ur planeringen.

Imorgon åker jag hem! Dags att ta tag i lite packning också så att morgondagen går smidigt. Vi åker från Flyinge på eftermiddagen efter vår lektion så är hemma någon gång på kvällen. Men innan dess ska jag hinna med körlektion, då ska vi köra par! Sedan ska jag också rida Aramiz på morgonen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s