Ibland är en mjuk mule allt vi behöver för att må bra

DSC_0511
DSC_0268

Helgens höjdpunkt måste vara denna lilla krabat som föddes 3/5. Ännu har han inte hunnit få något namn men jag har åtminstone fått min dos av ponnygos att jag ska klara mig fram till sommarlovet.

Denna kille är e: Converse All Star RP 186 och u: Ponderosa. För er som har läst den här bloggen ett tag så minns ni säkert förra våren när Ponderosa kom hem och det stod en del om henne här. Hon är e: Pondus RP 155 som jag hade ett år och tävlade tillsammans med under 2015-2016 och bland annat vann Distriktsmästerskapen i hoppning med. Ponderosa var tillsalu medan jag red henne men sedan betäcktes hon istället och det här blev alltså resultatet. Om den här lilla killen brås det minsta på både mor och morfar så kan det inte bli annat än bra. Vilka härliga hästar båda två och inte tala om pappa Converse som är extremt fin. Längre bak i stammen hittar vi även Veronas Bo-gi som lämnat en drös med framgångsrika ponnyer både i Sverige och ute i Europa.

Det är sådana här dagar som gör att jag saknar att vara hemma. För man går miste om det små saker som blir så viktiga. Jag njöt hela förra sommaren av att vara en del utav det dagliga arbetet med och kring fölen. Var lycklig över att jag fick lära mig nya saker varje dag samtidigt som jag fick utöva min allra största hobby. Skåne och Flyinge har helt klart sin charm likaväl som Strömsholm har någonting speciellt och jag vet faktiskt inte vilket av de jag har saknat eller kommer att sakna mest? Miljön runt Flyinge är en klass för sig och all kunskap där är ovärderlig men jag gissar på att mina två kommande år som Hippolog på Strömsholm kommer att ge mig precis lika mycket. Men någon gång i framtiden tror jag att jag vill vara bosatt i Skåne.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s