nothing is coherent but everything make sense

img_4074

Då sitter jag hemma på mitt rum utanför Kolbäck igen för att under ett par dagar njuta av att vara ledig. En i min klass skulle åka hem den här helgen och därför passade jag på att åka med upp md tanke på att det är mycket som händer här hemma just nu som jag inte riktigt kan vänta ytterligare ett par veckor på.

Gårdagen gick i ett. Klockan 05.30 fodrade jag i stallet och promenerade mot Flyinge för att ha veckans sista stalltjänst. Klockan 06.00 körde vi igång och efter 08.00 tiden så kunde jag börja göra iordning Aramiz för ett ridpass. En blandning av dressyr och mysridning ute på Warren hastings var precis vad vi både behövde. Jag tycker verkligen att han är så fin att rida men det tar tid att komma till jobb eftersom det är mycket annat han behöver koncentrera sig på innan han har tid att fundera på mig. Sedan är orken lite bristande men han försöker så mycket som han kan. Klockan 10.00 körde vi par med två utav skolhästarna och det var inte det lättaste, trots att vi nästan bara körde rakt fram. Det är tur att vi har rutinerade hästar som vet vad de håller på med. Eftermiddagens föreläsning bestod av redovisningar och sedan fick vi gå hem tidigare när alla var klara.

Positiva nyheter förövrigt är att jag klarade årets sista tenta! Det innebär alltså att jag inte har någonting att ta igen på det generella omprovstillfället som är i sommar. Men självklart finns det en del saker som ska göras innan sommarens ledighet anländer på riktigt. En examination i vetenskapligt skrivande och en i körning, en hästbesiktning, en LAB och en muntlig syntes. En inlämning i Häst och anläggningsvård( *andas*).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s