Hästlördag

img_4288

Semester och ledighet betyder verkligen inte att jag är hästfri. Jag spenderar nästan mer tid i stallet under min ledighet än under en ledig helg nere i Skåne. Två dagar i mitt gamla stall där mestadels av tiden går åt till att njuta av nytillskotten. Sedan var vi ut på tur igår och hälsade på en annan häst. Idag fick jag till och med rida, oplanerat men riktigt roligt.

Denna gång blev det en tur på Jennys connemara som vuxit över ponnymåttet och blivit häst. Detta är iallafall så nära ponny som man kan komma och det var behagligt att sitta upp utan att känna att det är långt om man skulle råka ut för markkänning. Jag glömde givetvis mina chaps hemma men det gick bra att rida runt ändå. Lite hoppning stod det på schemat och vi avslutade med att rida runt en liten bana. Plättlätt tyckte hon att det var så förhoppningsvis kan vi göra om det här lite regelbundet när jag flyttar upp hit igen.

Jag som nästan var lite orolig för att jag skulle få hästabstinens i sommar med bara Tudelu men jag tror nog att jag kommer att ha att göra ändå. Om det är någon i Strömsholmsområdet som vill ha sin häst riden någon gång är det bara att höra av sig! I juni är jag hemma igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s