reaching and catching stars

Vad passande att jag kom hem precis den här helgen. Jag har fått andas så mycket föl att hjärtat nästan spricker. Sent igår kväll så föddes föl nummer två i stallet (e: Gasque, u: Red Moon, ue: Red Crescent) och wow vad vacker han är. Alla fölungar är söta men denna har helt klart något extra. Som en liten storhäst och så proportionerlig.

Efter en tid med fölmys så begav jag mig hemåt. Idag har jag saker att göra minst sagt. Planerna för dagen är upplagda och jag ska snart bege mig mot Västerås men innan dess ska jag försöka hinna skriva något på de uppgifter som jag har till den kommande veckan. Det är mycket som ska hinnas med innan vi lämnar Skåne och jag vill verkligen inte hamna efter med någonting. Min kontrollhjärna klarar inte av att ha saker släpande efter sig. Men två uppgifter ska jag skriva klart idag för i veckan kommer jag att ha fullt upp med annat.

Imorgon är min sista dag här hemma. Blandade känslor som alltid. Jag vill tillbaka, vill tillbaka till skånes vackra landskap. Till Tudelu. Till Flyinge och skolan. För aldrig har studierna lockat så mycket som när man läser någonting som man riktigt brinner för. Men som jag kommer att sakna detta. Tänk om man som tonåring hade vetat precis vad man ville med sitt liv? Hade gymnasievalet varit med självklart då? Hade studierna blivit lättare och motivationen bättre? Jag ångrar inte valet av gymnasium men jag inser att jag antagligen hade valt helt annorlunda om jag haft den plan som jag har idag.

DSC_0175

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s