Måndag

DSC_0306
Tillbaka på Flyinge efter en helg hemma och vi rivstartar med en examination i vetenskapligt skrivande men innan dess hann jag med att släppa ut hästarna hemma i hagen. Tudelu har fått en ny hagkompis och det fungerar bra mellan de två och idag ska jag och Tudi rida ut en sväng tillsammans är tanken.

Direkt efter lunch hade vi körning ute på grusplanen och bonnbrännan jobbar vi starkt på helt klart, det blir snyggare för var dag som går. Aramiz var fin men lite tagen av värmen tror jag nog. Hästarna hade vägvecka och sedan ska de betas varje dag för att vänja in sig till betet. Ett snabbt ombyte och sedan begav vi oss till terrängbanan för att titta på när hoppgruppen tränade för Professor Jan Jönsson i terräng. Väldigt glada hästar njöt av att få sträcka ut i galopp ute på gräsbanan. Tänk vilka fina skolhästar vi har ändå, som ställer upp och tycker att det är roligt att jobba varje dag.

Gårdagen spenderade jag på Wirsbo Ridklubb och kikade på vår klubbs div.3 lag som red sin andra omgång. De kämpade på riktigt bra allihopa och hamnade precis utanför placering. Duktiga allihopa och jag håller tummarna för en bättre final nästa helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s