Veckoplanering för v.20

Måndag: Examen i vetenskapligt skrivande. Körning.
Tisdag: LAB – träckprov. Körning.
Onsdag: Körning. Muntlig syntes i Hållbar utveckling.
Torsdag: Ev Körning?
Fredag: Körning
Lördag: 
Söndag: Rida Aramiz, hur jag rider beror på hur han gått i veckan.

Pågrund av att det fallit bort en del körlektioner för oss så kommer vi eventuellt att lägga in körpass både tisdag och torsdag för att kompensera för det som vi har missat men när jag skrev detta så blev jag lite osäker på vad det var vi kom fram till och om det eventuellt var någon annan dag som skulle falla bort under veckan.

Tudelu ska givetvis ridas hela veckan men hennes ridpass planeras lite beroende på väder och vad jag har för pass i stallet som ska göras. Ridgruppen har terränghoppning och examen två utav dagarna i veckan vilket jag gärna skulle vilja se men det beror på hur tid det kommer att bli över. Jag skulle helt klart behöva ta tillfället i akt och träna upp mina kunskaper kring flyingeknoppar inför hästbesiktningen vi ska ha innan vi slutar. Tudi kommer antagligen att få jobba som försökskanin under veckan.

Vetenskapligt skrivande och den muntliga syntesen är två viktiga saker under veckan som jag (helst) behöver klara på första försöket för att inte ligga efter med någonting. Annars finns tillfälle att göra om veckan därpå men med mitt kontrollbehov skulle det underlätta att klara det direkt och kunna lägga det bakom mig.

img_3883

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s