Tisdag

Idag har vi tagit egna träckprov. Inte helt tillförlitliga såklart så att jag kommer att skicka in ett på Tudi under nästa vecka ändå. Men det var intressant och roligt att testa på och det var roligt att det var hästar från både samma och olika stall att se vilken skillnad de kan vara trots att de gått ihop eller höra vad de har gått i för slags hage.

Fortsatte dagen med att köra ut med vår grupp i det härliga vädret. Aramiz har passerat läskig stillastående lastbil, kört över en liten träbro och genom vattenhindret. Allt på samma gång och det var bara lastbilen som skapade tveksamheter.

Jag och Tudelu gav oss ut på tur, först besökte vi vågen på Flyinge för att se att vi håller oss i form. Det roligaste är att hon har egentligen bara växlat mellan 20kg, vilket knappt är någonting alls eftersom de kan förlora flera kilo bara genom att vi rider dom eller fodrar före eller vägning. Ändå så tycker jag att hon har dragit ihop buken sen vi flyttade ner hit. Men nu börjar det ju komma gräs i hagarna så snart växer den väl tillbaka igen. Vi red på Hastings i strålande sol. Massvis med galopp gör susen och nu börjar den förvända galoppen sitta riktigt bra. Hon har gärna velat byta galopp så fort hon misstänker ett varvbyte men nu väntar hon faktiskt på byteshjälpen och håller den förvända i den mån hon orkar.

Avslutade kvällen med att besöka Stenbrottet i Dalby. Vackert men med en hemsk historia bakom sig. Sugen på att bada var jag inte direkt så den uppgiften lämnar jag till någon annan. Nu tar jag en halvtimmes plugg och sedan måste jag försöka få lite sömn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s