doubt kills more dreams then failure ever will

web
Bella & Van Dyke, Matilda & Diggiloo efter dagens hoppexamen.

Ett bra sätt att börja morgonen på är nog alltid att ha utsläpp. Det är ett bra sätt att motivera sig till att kliva upp ur sängen. Så imorse fick hästarna komma ut vid 7.30 och sedan åkte jag med Bella till Flyinge för att rida min körhäst Aramiz. Det blev ett pass i ridhuset och det var väldigt skönt i och med att det var väldigt varmt och kvavt trots att det var tidig morgon – det fick sin förklaring senare under dagen när det både blixtrade och dundrade rejält. Aramiz är lika rolig att rida varje gång och jag njuter verkligen av att få rida honom. Nästan så att det är roligare än att köra.

En kort mentorstid och sedan var jag ledig för resten utav dagen men vi blev kvar på Flyinge fram till eftermiddagen för att kika på ridgruppens examen i hoppning. Duktiga hästar och ryttare som gjorde bra ifrån sig och alla i Flyinge-enligt uppvisningsskick. Här blir vi verkligen drillade i att hålla hästarna i gott skick med friseringevecka var trejde vecka där vi ska klippa nacken, öronen, svansar och hovskägget samt rycka manar.

Nu är min sista uppgift inskickad och det känns underbart att stryka ännu en sak från en evigt lång lista som aldrig verkade vilja ta slut. Jag lyckades tyvärr inte så bra med min muntliga syntes så i helgen får jag djupdyka i det och se till att vara bättre förberedd både informationsmässigt och mentalt. En riktig vecka kvar nu och där väntas hästskötarexamen, hästbesiktning och ett studiebesök på Jägersro!

img_4427

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s