En bättre fredag


Hur bra kan det bli på en skala? Jag trivs så enormt bra i skåne tillsammans med vår fantastiska klass. Igår var delar utav oss på Alnarps årliga grisfest och spendera många timmar med mat och fest under natten fram till tidig morgon innan vi tog en taxi hem. Vi var hemma vid 05.00 och sedan sov jag bort alldeles för mycket utav denna lördag, men det kan jag ju ändå påstå att det var det värt med tanke på hur bra natten blev.

Jag har börjar ta tag i de sista nu inför sommaren. Min plan är att plugga järnet till på tisdag för att klara den muntliga syntesen samt räkna ut en foderstat till Aramiz som ska presenteras på hästbesiktningen på onsdag. Ska snart gå ut till stallet för att göra ordning allt till Tudelu som dock får en vilodag idag. Jag behöver få lite klarhet i det här och just nu har vi inga tävlingar att träna till riktigt så det gör ingenting om hon får ett par lugna där när jag har det som mest hektiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s