Studiebesök, muntlig syntes och examen i körning

Det är mycket nu, mer än vad jag hinner med att dela med mig utav. Två veckor kvar för mig i skåne, hur ska jag överhuvudtaget klara mig hemma? Det kommer att kännas omöjligt vill jag lova er.

Måndagen var fullspäckad från morgon till kväll. Jag satt med Rebecka på Flyinge och fölvakade hela natten och sov en timme på morgonen innan jag gick ner till körstallet för att rida Aramiz innan lektionen. Det blev en påfrestande dag minst sagt och det visade sig när jag somnade fullt påklädd vid 21.00 tiden och vaknade ett par timmar senare. Aramiz och jag tog iallafall vara på morgonen red mellan klockan 07.00 och 08.00. Lektionen handlade sedan om sjukdomarna som vi har arbetat med under våren. Under eftermiddagen pratades det om hingstar innan klassen hade gemensam stalltjänst och begav sig iväg till Jägersro för att kika på galopphästar.

Utsläpp imorse med en Tudi som inte mådde speciellt bra. Jag åkte till skolan och hade min muntliga syntes som jag nu fick godkänt på. Vid lunch red jag ännu ett pass på Aramiz och valde därför istället att köra en annan utav våra skolhästar. Imorgon är det körexamen och där putsades all utrustning och vagnarna gjordes rena. Aramiz får sig ett bad imorgon bitti. Imorgon har vi även hästbesiktning så det blir ännu en fullspäckad dag. Det är tur att jag verkligen älskar det här!

Nu ska jag ut och umgås med Tudelu som mår lite bättre nu♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s