Inte helt fel ändå

Strömsholm har en helt egen charm som jag kände att jag var tvungen att ta del utav under gårdagen. Spenderade ett par timmar ute i stallet under eftermiddagen. Det är egentligen mycket som ska sorteras men än så länge har jag det mesta hemma för att tvätta och ”grundsortera” innan jag tar med mig sakerna till stallet och gör iordning där. Nu är bara sådant som jag behöver dagligen ute i stallet så fyller jag på allt eftersom. Jag och Tudi red en tur till slottet och fick sällskap av en i stallet. Vi fick trängas bland tält och byggnationer inför Nationaldagstävlingarna som drar igång på onsdag men vi fick njuta av vacker utsikt och härligt väder. Är det någonting som jag har saknat så är det att rida i Strömsholms vackra slottsmiljö. Det finns få saker som kan konkurrera med det.

Morgonens uppgift blev att gå igenom en kartong med alla papper som jag har samlat på mig under året, informationspapper, tentor, uppgifter, kladdpapper och anteckningar. Det blev två högar med spara och slänga innan jag tillslut fick ordning och kunde sortera allt efter vilket ämne de hörde till och kunde därefter föra in de rätt fack. Vill verkligen hålla ordning på allt för att slippa bli galen när jag letar efter någonting. Efter lunch gjordes några behövliga ärenden för att Tudi skulle få mineraler och betfiber, lite putsmedel och en hjälmväska fick följa med när jag ändå var igång.

Avslutade kvällen med ytterligare en häst att rida. Jag tror och hoppas att jag kommer ha fullt av hästar i sommar. Varje timme på hästryggen är värdefull, det kommer bli en bra sommar det är jag säker på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s