Inte alltid som det ser ut

Det här var kanske precis vad jag behövde höra. 

Det går inte alltid som man har tänkt sig och det går definitivt inte alltid bara bra för alla andra. Man har sina toppar och dalar och det är en del av livet. Jag hade ett riktigt flyt-år under 2015 där jag i princip vann mer än hälften av alla starter jag gjorde men verkligheten kommer ikapp en och året därpå blev det nergång igen.

Det handlar verkligen om vad man väljer att göra utav de förutsättningar som man har. Vilken nivå man lägger sig själv på och om man ser sina brister och förtjänster. Alla starter är inte dåliga för att man kommer ut med några bommar ner, en utav mina bästa rundor jag gjort resulterade i 8fel, två ganska grova nerslag. Men den klassen mindes jag mer än placeringen jag fick i klassen därpå.

Vi väljer vad vi vill visa och förr var jag betydligt bättre på att dela med mig utav mina snesteg. Kanske är det så jag borde börja göra igen? Visa att allt inte är så perfekt som vi ibland väljer att framställa det som. För vi är ganska bra på att spegla den bild utav oss själva som vi vill att andra ska se. Den bilden som inte alltid stämmer överens med den verklighet vi lever i.

10492426_10202744318552336_8450510315852538681_n
När jag om min Krypton vann vår första LA/110. Klassen innan red vi 0+8fel där ingenting fungerade och jag var så arg att jag inte ville starta klassen därpå, där vi istället fick en så bra känsla. Men vilken runda väljer man att visa och vilka bilder valde jag att lägga ut tror ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s